hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çiğlili babalar sertifikalarını aldı

    Çiğlili babalar sertifikalarını aldı
    expand

    Çiğlili babalar sertifikalarını aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Çiğli ilçesinde, çocukların mutlu ve sağlıklı bir aile ortamında büyümesine destek olmak amacıyla düzenlenen 'Baba Buluşmaları' eğitimi tamamlandı. Online olarak düzenlenen ve 10 hafta süren eğitimleri tamamlayan babalara sertifika verildi.

    Çiğli Belediyesi ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından, 10 hafta önce 'Baba Buluşmaları' adı altında eğitim başlatıldı. Çiğli Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün organizatörlüğünde gerçekleştirilen eğitime  3-6 ile 7-14 yaş arası çocukları olan babalar katılım gösterdi. Çocukların mutlu ve sağlıklı bir aile ortamında büyümesine destek olmak amacıyla düzenlenen eğitimi başarıyla tamamlayan babalara Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü sertifika verildi. Belediye yetkilileri, anne ve babalara yönelik eğitimlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini bildirdi.
    Çocukların gelişiminde anneler kadar babaların da görev ve sorumlulukları olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "Yarınlarımızın teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızın geleceğe sağlıklı bir şekilde hazırlanmasında aile ortamı önemli yer tutuyor. Eğitime ebeveynlerin gösterdiği ilgi bizleri mutlu etti. Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak adına hizmet ve projeler üretmeye bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

    (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow