hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklar şenlikte eğlendi

    Çocuklar şenlikte eğlendi
    expand

    Çocuklar şenlikte eğlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR'de, Uluslararası Lions Dernekleri tarafından, Buca Şerif Tikveşli İlköğretim Okulu'nda 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenledi.

    118 R Federasyonu Önce Çocuklar Koordinatörlüğü bünyesinde hazırlanan şenliğe 25 kulüp destek verdi. Okul bahçesinde düzenlenen şenlikte yaklaşık 1000 çocuk sabahtan akşama kadar eğlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştiren şenlik, renkli görüntülere sahne oldu. Okul bahçesine kurulan şişme oyun parkları gün boyunca çocukların akınına uğradı. Lions kulüplerinin gençlerinden oluşan leolar, anaokulu öğrencilerin yüzlerini boyayarak onları eğlendirdi. Bahçeye kurulan sahnede sihirbaz gösterileri gerçekleştirilirken, eğlenceli yarışmalar yapıldı. Yarışmalarda dereceye girenlere kitap ve kırtasiye malzemesi hediye edildi. Okul öğrencileri halk oyunu gösterisi sundu.

    Eğlencede, kurulan stantlarda çocuklara pamuk helva, macun, patlamış mısır dağıtıldı. Ayrıca çocuklara nohutlu pilav, ayran ve lokmalar ikram edildi.

    Şenlik sırasında dev Atatürk posteri ve Türk Bayrağı, çocuklarla birlikte açılarak çevresinde şarkılar söylendi. Gün boyunca süren şenliğe katılan Lionlar da çocukların eğlencesine ortak oldu.

    Çocuklar için güçlerini birleştirerek güzel bir etkinliğe imza attıklarını belirten Önce Çocuklar Koordinatörü Semra Ataoğlu, "23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı çocuklarımızın gönüllerince kutlamasını istedik. Her kulübümüz imkanları doğrultusunda katkı sundu. Sonuçta yaklaşık 1000 çocuk unutamayacakları güzellikte bir 23 Nisan kutlaması yaşadı. Destek olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gelecek yıllarda da aynı anlayışla etkinlikler gerçekleştireceğiz" dedi.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow