hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhuriyet coşkusu gökyüzünde

    Cumhuriyet coşkusu gökyüzünde
    expand

    Cumhuriyet coşkusu gökyüzünde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TÜM dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede halkın sağlığı için canla başla çalışan sağlık çalışanları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı. İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Park Hastanesi sağlık çalışanları, kırmızı beyaz balonlarla gökyüzünü renklendirdi.

    Hastane bahçesinde gerçekleşen organizasyonda bir araya gelen sağlık çalışanları, Türk Bayrağı renklerinden oluşan yüzlerce balonu gökyüzüne bıraktı. Sağlık çalışanlarının coşkusuna hastaneye gelenler alkışlarla ortak oldu. Hastane içinde de kutlamalar gün boyu devam etti. Sağlık çalışanları çocuklara balon ve bayrak dağıttı.

    'GENÇLERE GÜVENİYORUZ'

    Her yıl Cumhuriyet Bayramı'nı hastane bahçesinde Şifa Veren Sesler Çocuk Korosu'nun konserleri ile kutladıklarını dile getiren İEÜ Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, "Pandemi nedeniyle bu yıl konser veremedik ama Cumhuriyet coşkusunu gökyüzüne taşıdık. Çalışanlarımızın yüzde 77'si gençlerden oluşuyor. Gençleri geleceğimizin teminatı olarak görüyor, onlara çok güveniyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi "Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." Bizler Atatürk'ün bu vizyonuyla hareket ederek genç bir kadro kurduk. Onların enerjisi, dinamizmi ve girişimciliği ile çok güzel işler başarıyoruz" diye konuştu.

    Genel Müdür Kubba, milletçe bağımsız yaşama azmimizin simgesi olan Cumhuriyetimizin 97'nci yıldönümünü kutlayarak "Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını borçlu olduğumuz Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum" dedi.

     İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow