hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DEÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsünde mezuniyet coşkusu

    DEÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsünde mezuniyet coşkusu
    expand

    DEÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsünde mezuniyet coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DOKUZ Eylül Üniversitesi (DEÜ) bünyesinde yüksek lisans-doktora eğitimi veren Sağlık Bilimleri Enstitüsü 123 öğrencisini mezun etti.

    Anatomi, biyofizik, farmakoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, hemşirelik ve onkoloji gibi branşlarda yüksek lisans-doktora eğitimi veren Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nden 28'i doktora, 95'i yükseklisans olmak üzere 123 öğrenci mezun oldu. Sağlık Yerleşkesi DEÜ Tıp Fakültesi Kurucu Öğretim Üyeleri Konferans Salonu'nda düzenlen mezuniyet törene akademik personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı. Müzik dinletisi ve 'Anılarla Sağlık Bilimleri Enstitüsü' Paneli ile başlayan tören, enstitüde 10'uncu ve 20'nci yılını tamamlayan personele plaket verilmesiyle devam etti. Etkinlikte konuşan Dokuz Eylül üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Neslihan Emiroğlu, "Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Kampüsü, kompakt yapısı, zengin akademik ve araştırmacı kadrosu, çalışkan ve nitelikli idari personeliyle üstün başarılara imza atabilecek kapasitededir. Geleceğe dönük bazı stratejik planlar yapmak niyetindeyiz. Buna sağlık kampüsünde birlik ve beraberliğimizi arttırmak ve daha çok bilimsel sinerjimizi arttırmakla başlayabiliriz" dedi.

    Prof. Dr. Neslihan Emiroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet Hotar'ın desteğini daima hissediyoruz. Dokuz Eylül Üniversitesi bu güçle en kısa zamanda dünya üniversiteleri içinde saygın yerini alacaktır. Öğrencilerimizin içindeki cevher ve öğrenme isteği; bizi hep daha iyiyi sizlere sunmaya yönlendirmiştir. Enstitümüzde en iyi eğitimi aldığınızı ve Dokuz Eylül Üniversiteli olma onurunu tüm meslek hayatınız boyunca taşıyıp yücelteceğinize, bizim de göğsümüzü kabartacağınıza eminim."

    Mezuniyet töreni, öğrencilerin keplerini atmasıyla son buldu.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow