hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eşinin şehit olduğu haberini ziyarete geldiği İzmir'de öğrendi

    Eşinin şehit olduğu haberini ziyarete geldiği İzmirde öğrendi
    expand

    Eşinin şehit olduğu haberini ziyarete geldiği İzmir'de öğrendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim KARABIYIK/İZMİR, (DHA) - ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 2 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Muhammet Ferdi Güntekin'in eşi Ezgi Güntekin acı haberi İzmir'in Buca ilçesindeki baba evinde aldı.
    Bugün Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Türkiye Petrolleri Anonim Şirketi (TPAO) çalışanlarının güvenliğini sağlamak amacıyla görev yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile bölücü terör örgütü PKK arasında çıkan çatışma sonucu Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Ferdi Güntekin şehit oldu. Evli ve bir çocuk babası olan Güntekin'in acı haberini, eşi Ezgi Güntekin İzmir’in Buca ilçesi 870/3 sokakta oturan ailesinin yanında aldı. Askeri yetkililerin eşinin şehit olduğu haberini tebliğ etmesi üzerine Ezgi Güntekin ve ailesi şehit Muhammet Ferdi Güntekin'in Erzurum'da oturan ailesinin yanına hareket etti. Şehit haberini alan mahalle sakinleri ise Ezgi Güntekin'in evine ve mahalleye Türk bayrağı astı.
    9 GÜN SONRA KIZININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYACAKTI
    Şırnak'ta yaşadığı öğrenilen Ezgi Güntekin'in, eşi Muhammet Ferdi Güntekin'in göreve çıkmasıyla birlikte kızı Mina'yı alarak İzmir'de oturan ailesinin yanına geldiği öğrenildi. Şehit Güntekin'in 3 yaşına girecek olan kızı Mina Güntekin'in 9 gün sonra doğum gününü kutlamak için hazırlandığı öğrenildi. 

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow