hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlik derneklerinin temsilcileri İzmir'de buluştu

    Gençlik derneklerinin temsilcileri İzmirde buluştu
    expand

    Gençlik derneklerinin temsilcileri İzmir'de buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR Büyükşehir Belediyesi Havagazı Gençlik Yerleşkesi, Pi Gençlik Derneği'nin Yerel Gençlik Dernekleri Ağı Projesi kapsamında iki hafta üst üste gençlik alanında çalışan sivil toplum örgütü temsilcilerini ağırladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de gençleri ziyaret ederek fikirlerini paylaştı.

    İzmir Büyükşehir Belediyesi Havagazı Gençlik Yerleşkesi, Pi Gençlik Derneği'nin Yerel Gençlik Dernekleri Ağı Projesi kapsamında yapılan ve gençlik alanında çalışan sivil toplum örgütü temsilcilerini buluşturan iki arama konferansına ev sahipliği yaptı. 60 gençlik çalışanının bir araya geldiği arama konferanslarında gençlik politikaları üzerine konuşuldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de konferans katılımcılarıyla bir araya gelerek fikirlerini paylaştı, önerileri dinledi. Arama konferanslarında gençlerin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik hak temelli çalışmalar yapmanın önemine vurgu yapıldı. Türkiye'deki gençlik derneklerinin iş birliği içerisinde hareket etmeleri, daha görünür olmaları, yeni gençlik kuruluşlarının teşvik edilmesi ve yerel yönetimlerle iş birliği yapılması dile getirildi.

    İzmir Büyükşehir Belediyesi ile gençlik alanında çalışan Pi Gençlik Derneği geçen ay gençlik politikalarını oluşturmak ve hayata geçirmek için bir iş birliği protokolü imzalamıştı.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow