hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Göztepe tükeniyor

    Göztepe tükeniyor
    expand

    Göztepe tükeniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Onur ATIŞ / İZMİR (DHA) - Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor deplasmanından 1-0 mağlup dönerek rakibi Bursaspor'un Trabzonspor'a evinde kaybettiği haftada yine puan alamayan ve düşme hattından çıkamayan Göztepe için zaman daralmaya başladı. Galibiyet hasretini 7 maça çıkaran sarı kırmızılılar her hafta umut tüketmeye devam ederken, kurtarıcı olarak göreve getirilen teknik direktör Tamer Tuna da henüz siftah yapamadı. Geçen sezon Göz-Göz'le sezonu 6'ncı sırada tamamlayıp lig bitiminde görevinden ayrılan Tuna, Kemal Özdeş'in yerine 23'üncü haftada dümene geçti.
    Tamer Tuna önderliğindeki Göztepe, 5 karşılaşmada sadece 2 beraberlik alabildi. Bir türlü 3 puan hasretini dindiremeyen sarı kırmızılılar son olarak Kemal Özdeş yönetiminde 10 Şubat'ta oynanan maçta Aytemiz Alanyaspor'u Bornova Stadı'nda 3-2 yendi. Daha sonra Kayserispor, Trabzonspor, Beşiktaş, Akhisarspor ve Çaykur Rizespor müsabakalarını kaybeden İzmir ekibi, Konyaspor ve Kasımpaşa ile yenişemeyip toplamda 19 puan kaybetti. Oynadığı 28 maçta 17'nci mağlubiyetini yaşayan Göztepe, Süper Lig'de en çok kaybeden takım unvanını aldı. 
    TUNA: KÜMEDE KALACAĞIZ
    Süper Lig'de kalan 6 karşılaşmada BŞB Erzurumspor, Başakşehir (D), Antalyaspor, Sivasspor, Bursaspor (D) ve Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak Göztepe'de teknik direktör Tamer Tuna kümede kalacaklarına inandığını bir kez daha söyledi. Psikolojik olumsuzlukları yeneceklerini ifade eden genç teknik adam, "Oynadığımız 5 maçın hepsini kazanibilecek görüntüyü ortaya koyduk. Maalesef netice alamadık. Son 3 maçı 1-0 kaybeden bir Göztepe olduk. Şansımız devam ettiği için mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Tamamıyla Göztepe'nin ligde kalmasına odaklanmış bir anlayıştayız" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow