hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İzmir'de pedallar çocuklar için

    İzmirde pedallar çocuklar için
    expand

    İzmir'de pedallar çocuklar için

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İZMİR, (DHA)

    İZMİR'de 100'ü aşkın Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) gönüllüsü, Gündoğdu Meydanı'ndan İnciraltı Kent Ormanı'na kadar pedal çevirdi. Çocuklar İçin Bisiklet Sürüyoruz etkinliğinde bir araya gelen LÖSEV gönüllüleri, sağlıklı yaşamın önemini vurgulayan 1 saat süren turun ardından İnciraltı'nda piknik yaptı, zumba etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan gönüllüler, daha güçlü bir etki yaratmak için iyiliğin, saflığın, temizliğin sembolü olan beyaz renk ağırlıklı kıyafetler giydi.

    LÖSEV İzmir'de halkla ilişkiler görevlisi olan Deniz Elmalı, bisiklet etkinliğiyle ilgili, "Biz her baharı sağlıklı yaşamın öneminin, kanserin artık önlenebilen, önüne geçilebilen bir hastalık olduğu vurgusu yaparak tüm gönüllülerimizle, bağışçılarımızla, ailelerimizle bir araya gelerek karşılıyoruz. 2 senedir bunu hem gönüllü fayda toplulukları dediğimiz üniversite kulüplerimizin desteğiyle, hem de diğer tüm gönüllülerimizin desteğiyle bisiklet etkinliğine dönüştürdük" dedi.

    LÖSEV'in 20. yılını geçen sene çocuklar için pedal çevirerek kutladıklarını belirten Elmalı, "Bu sene 21. yılımızı yine aynı şekilde sağlıklı yaşamın önemi vurgusunu yaparak tüm gönüllülerimizle daha fazla çocuğumuza ulaşmak ve yardımlarımızı iletebilmek için bir farkındalık çalışması düzenledik. Bisiklet turumuza 100'ü aşkın gönüllümüz katıldı. LÖSEV'in 21 yıldır bu seviyeye gelebilmesinin sebebi karşılıksız bize destek veren gönüllülerimiz ve bağışçılarımız" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow