hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İzmir'de yüksek kesimlere kar yağdı

    İzmirde yüksek kesimlere kar yağdı
    expand

    İzmir'de yüksek kesimlere kar yağdı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Davut CAN/İZMİR, (DHA)- İZMİR'de, sıcaklıkların düşmesiyle yüksek kesimlerde kar yağışı başladı. Karayolları ekipleri, yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaparken, sürücülerin bir kısmı kartopu oynadı, kardan adam yaptı.
    İzmir'de kent merkezinde gün içinde yoğun şekilde yağan yağmur, yüksek kesimlerde kara dönüştü. İzmir-Manisa yolunun Sabuncubeli mevkiinde akşam saatlerinde başlayan ve kalınlığı 10 santimetreyi bulan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Yollarda yer yer buzlanmalar meydana gelirken, karayolları ekipleri çalışmalar yaptı. Yollar greyderler ile temizlendi ve tuzlama yapıldı. Zincir ve kış lastiği olmayan bazı sürücüler, araçlarını yolun sağına çekip beklemek zorunda kaldı.
    EĞLENENLER DE OLDU
    Bazı sürücüler ise araçlarını durdurup yağan karın tadını çıkardı. Kar yağışını her zaman göremeyen çoğu İzmirli kardan adam yapıp, selfie çekti. Kar topu savaşı ise herkesin eğlencesi oldu. Anne ve babalarıyla birlikte kar topu oynayan çocukların şen kahkahaları, Sabuncubeli'nde yankılandı.
    Ekiplerin, İzmir-Manisa yolundaki kar küreme çalışmalarını sürdürdüğü bildirilirken, yetkililer sürücüleri zincir takmaları için uyardı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow