hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karşıyaka'da camia "Sarıgedik" diyor

    Karşıyakada camia Sarıgedik diyor
    expand

    Karşıyaka'da camia "Sarıgedik" diyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZVAK'ta Genel Kurul süreci yaklaşırken, oluşturduğu Dinamik Grup ile başkanlığa aday olduğunu açıklayan Emre Sarıgedik'e, kent dinamiklerinden ve kentteki kulüplerin camialarından arka arkaya destek açıklamaları geliyor.

    Dinamik Grup ile başkanlığa aday olduğunu açıklayan Emre Sarıgedik'e destek mesajlarının en net yükseldiği camia, Karşıyaka oldu. İlçede hem siyaset hem de Karşıyaka Spor Kulübü camiasının birçok önde gelen ismiyle bir araya gelen Sarıgedik, ziyaretlerinden destek sözü aldı. Yeşil- kırmızılı camianın eski başkanlarından Mehmet Ali Kasalı ve Cenk Karece, camianın önde gelenlerinden Selahattin Sakıpağa, Emre Sarıgedik'e destek sözü verdi. Ayrıca ilçenin önde gelen ailelerinden Yelkenbiçer, İşçimenler, Alabay, Kaya ve Barçın ailelerinin genç kuşak temsilcileri de Sarıgedik'in ekibinde yer alıyor.

    Karşıyaka camiasında Sarıgedik'e üst perdeden destek açıklamaları gelirken, Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı ise İZVAK'ın mevcut yönetimini hedef alan bir açıklama yaptı. Kırmacı, "Bizler kulüplerin gerçek sahibiyiz. İzmir'in cefakar taraftarlarını bir gün bile arayıp sormayan, hiçbir derde derman olmayan bu zihniyeti kabul etmiyoruz. Mevcut başkan Ali Erten'i tanımıyoruz" dedi. Halihazırda Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Sarıgedik'e camianın önde gelen isimlerinden destek açıklamaları gelirken, Karşıyaka Spor Kulübü'ndense konuya ilişkin herhangi bir açıklama ise yapılmadı.

    İZMİR, DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow