hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Karakayalı'nın ilk talimatı merdivenin sökülmesi oldu

    Başkan Karakayalının ilk talimatı merdivenin sökülmesi oldu
    expand

    Başkan Karakayalı'nın ilk talimatı merdivenin sökülmesi oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ümit YILDIZ/KEMALPAŞA (İzmir), (DHA) - İZMİR'in Kemalpaşa Belediye Başkanı CHP'li Rıdvan Karakayalı, Başkan Yardımcısı Mehmet Özer'den görevi devraldı. Başkanlık koltuğuna oturan Karakayalı'nın ilk talimatı, Kemalpaşa Belediye Başkanlık makamının arka kapısında bulunan demir merdivenin sökülmesini istemek oldu.
    Kemalpaşa ilçesindeki yerel seçimlerde CHP'li Rıdvan Karakayalı yüzde 45,71, AK Parti'li Arif Uğurlu ile ise yüzde 44,56 oranında oy aldı. 29 Mart 2014'teki yerel seçimde koltuğu AK Parti'li Arif Uğurlu'ya kaptıran Karakayalı, 5 yıl aradan sonra 2'nci kez başkanlığa seçildi. İlçe Seçim Kurulu'ndan dün mazbatasını alan Rıdvan Karakayalı, bugün Kemalpaşa Belediyesi'ne gitti. Partililerin eşlik ettiği Karakayalı'yı, belediye personeli karşıladı. Eski Başkan Arif Uğurlu'nun katılmadığı devir teslim töreninde Başkan Yardımcısı Mehmet Özer, CHP'li Rıdvan Karakayalı'ya görevi devretti. Belediye önünde konuşma yapan Başkan Karakayalı, "Dün mazbatamızı bugün de belediyemizi devraldık. Bugünden sonra tüm Kemalpaşalıların belediye başkanı olacağım. Bizde parti ayrımı olmayacak. Her partiden vatandaşımıza gereken ilgiyi ve alakayı göstereceğiz. İlçemizin en önemli sorunlarını hep birlikte çözerek, Kemalpaşa'da tekrar sosyal belediyeciliği öncü kılacağız" dedi.
    İLK TALİMATI MERDİVENİN SÖKÜLMESİ OLDU
    Başkanlık koltuğuna oturan Karakayalı'nın ilk talimatı, Kemalpaşa Belediye Başkanlık makamının arka kapısında bulunan demir merdivenin sökülmesini istemek oldu. Karakayalı, "Biz halkımızdan korkmuyoruz. Belediyemize her vatandaşımız gibi ön kapıdan gireceğiz. İşimiz bitince yine ön kapıdan çıkacağız. Bizim makam odamızın arkasından kaçış kapımız olmayacak. Çünkü biz vatandaşlarımızdan korkmuyoruz. Hepinizin huzurunda talimat veriyorum. Bugün bu merdivenin yıkımına başlayacağız" diye konuştu.
    Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı daha sonra meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlarla birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, hatıra fotoğrafı çektirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow