hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konak Belediyespor'un şampiyonluk şansı zor

    Konak Belediyesporun şampiyonluk şansı zor
    expand

    Konak Belediyespor'un şampiyonluk şansı zor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

    Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde lider Algspor ve ikinci Beşiktaş'la birlikte 36 puana sahip üçüncü sıradaki Konak Belediyespor bitime 2 hafta kala şampiyonluk için matematiksel olarak umutlarını sürdürse de teknik direktör Ali Alanç şanslarının zor olduğunu söyledi. 
    Sezon sonunda olası bir üçlü averajda rakiplerinden geride olduklarını ifade eden Alanç, "Gerçekçi konuşmak gerekirse bizim işimiz zor. Çünkü bu hafta lider Algspor, sahaya çıkmayan Trabzon İdmanocağı'ndan hükmen 3 puanı alacak. Son hafta da Amed Sportif'e karşı puan kaybetmezler. O nedenle şampiyonluk için net konuşamam" dedi. 
    Yeni bir yapılanmaya gittiklerini ifade eden Ali Alanç, "Konak Belediyespor olarak birçok genç kızımızı futbola kazandırdık. Sahaya 17 yaşındaki 6 futbolcumuzla çıkıyoruz. Bizim için esas şampiyonluk çocuklarımızı spora kazandırmak. Gelecek sezon da aynı yapıda olacağız. Büyük ihtimalle yabancı oyuncusuz mücadelemizi vereceğiz. Tek düşüncemiz ülkemize başarılı futbolcular kazandırmak, kızlarımızı sporla, futbolla buluşturmak. Yeni sezonda hem yetiştirici hem de yarışmacı kulüp olarak varlığımızı sürdüreceğiz" dedi.  
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow