hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konak Belediyesi sağlıkçılarına özel ödül

    Konak Belediyesi sağlıkçılarına özel ödül
    expand

    Konak Belediyesi sağlıkçılarına özel ödül

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Konak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, pandemi döneminde gerçekleştirdikleri çalışmalarla Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği'nden teşekkür plaketi aldı. Pandemi boyunca Konaklıların yanında yer alan Konak Belediyesi'nin sağlık ekipleri, 'Evde Sağlık Hizmeti', 'Hasta Nakil Hizmeti' ve gönüllü danışmanlık hizmetleriyle Konaklının sağlığını düşünmeye devam ediyor.

    Konak Belediyesi'nin sağlık ekipleri, pandemi dönemindeki çalışmalarıyla da takdir gördü. Özellikle evde sağlık ve hasta nakil işlemlerini pandemide de sürdüren Konak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü hekim, hemşire, laborant ve personeli Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği'nden teşekkür plaketi aldı. Dernek Başkanı Dilek Olcay'ın takdim ettiği teşekkür plaketini Konak Belediyesi adına belediyenin Sağlık İşleri Müdürü Dr. Ahmet Soner Emre aldı.

    BİRLİKTE KONAK VURGUSU
    Pandemi dönemi başta olmak üzere sağlık çalışanlarının her zaman büyük bir özveriyle çalıştıklarının altını çizen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yerel yönetim olarak sağlık hizmetlerinde de her zaman Konaklıların yanında olduklarını belirtti. Batur, "Biz 'Birlikte Konak' diyerek yola çıktık. Yolun başında, tüm dünyanın başına gelmiş en büyük felaketlerden pandemi başladı ve bu süreci de birlikte, bir arada olarak, dayanışma içinde sürdürdük. Hastalıkta da sağlıkta da 'Birlikte Konak' dedik. Sağlık hizmetlerimizle de Konak halkının yanında olduk, olmaya devam edeceğiz" dedi.
    (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow