hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narlıdere sahilinde deniz temizliği yapıldı

    Narlıdere sahilinde deniz temizliği yapıldı
    expand

    Narlıdere sahilinde deniz temizliği yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NARLIDERE Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Narlıdere Deniz Festivali kapsamında, Sahilevleri'nde deniz ve kıyı temizliği yapıldı. TURMEPA bünyesindeki gönüllü dalgıçlar Balıkçı Barınağı'ndan denize daldı.

    Narlıdere Deniz Festivali'nin ikinci gününde Sahilevleri'nde deniz ve kıyı temizliği gerçekleştirildi. Narlıdere Belediyesi ve TURMEPA önderliğinde yapılan etkinliğe Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'in yanı sıra, meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Etkinlik boyunca, gönüllü dalgıçlar deniz içinde temizlik çalışması yürütürken, Başkan Engin ve çevre gönüllüleri de kıyıda çevre temizliği yaptı.

    Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Denizlerimizin ve çevremizin temiz kalması için mücadeleye devam edeceğiz. Bu bir farkındalık festivali. Bizler deniz ve çevre temizliğine dikkat çekerek, bu sorun için bir ses olmaya gayret ediyoruz. Amacımız daha güzel ve temiz bir dünyada yaşamak. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

    Narlıdere Deniz Festivali kapsamında 7 Eylül Cumartesi günü saat 12.00'de, 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları için start verilecek.

    IZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow