hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narlıdere'de 23 Nisan coşkusu

    Narlıderede 23 Nisan coşkusu
    expand

    Narlıdere'de 23 Nisan coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR'in Nalıdere ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı erken kutlandı. Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklara içinde Atatürk posteri, Türk bayrağı, boya malzemeleri olan 23 Nisan paketleri hediye edildi. Sokaklardaki çocuklara oyuncaklar dağıtıldı, yüz boyama yapıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Pandemi nedeniyle coşku ile kutlayamadığımız 23 Nisan'da, çocuklarımızı mutlu etmenin sevincini yaşıyoruz" dedi.

    Narlıdere Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında yüzlerce çocuğa hediye dağıttı. Asım Bezirci Parkı içindeki Engelli Danışma Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, çocuklara, içinde Atatürk posterleri, Türk Bayrakları ve boya malzemeleri olan paketler hediye edildi. İsteyen çocuklar için yüz boyama yapıldı.

    HEDİYE DAĞITILDI

    Narlıdere Belediyesi Nar Çiçekleri Anaokulu öğretmenleri de İkinci İnönü ve Atatürk Mahalleleri'nde bayramı evlerinde geçirecek olan 80 çocuğa oyuncak dağıttı. Pandemi kuralları nedeniyle, bayramı meydanlarda kutlayamayacak olan çocuklar, verilen hediyelerle mutlu oldu.

    "ÇOCUKLARIMIZI UNUTMADIK"

    Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı bu yıl da pandeminin gölgesinde geçiriyoruz. Yine de içimizdeki bayram ve bağımsızlık duygularımızı yaşatmak adına çocuklarımızı unutmadık. Hediyelerle onları sevindirdik. Bu yıl da coşkumuzu balkonlarda yaşayacağız" dedi.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow