hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narlıdere'de coşku balkonlara taşındı

    Narlıderede coşku balkonlara taşındı
    expand

    Narlıdere'de coşku balkonlara taşındı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR'in Narlıdere ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100'üncü yıl coşkusu balkonlara taşındı. Korona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan aileler ve çocuklar balkonlarını bayraklarla süsledi, en güzel şarkılar yine birlikte söylendi.

    Narlıdere Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100'üncü yılında, salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan Narlıdereliler için araç konvoyu yaptı. Belediye araçlarından çocuk marşları ve bayram şarkıları çalındı. Balkonlarını Atatürk ve Türk Bayrakları ile süsleyen Narlıdereliler, coşkuya bu kez evlerinden ortak oldu. Tüm cadde ve sokaklarda coşku eksik olmadı. Vatandaşlar balkonlarında ve kapı önlerinde marşlara eşlik etti.

    Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Bugünlerde daha iyi anlıyoruz; 'özgürlük' ne demek, 'hürriyet' ne anlama gelir. Tıpkı 1920'de olduğu gibi, 'işgal' altındayız, bu kez görünmez bir düşman koronavirüs tarafından. Umutluyuz, yine yeneceğiz. En güzel 'bağımsızlık' şarkılarımızı, içimizdeki çocuk sevgisi ile yeniden söyleyeceğiz. Milli değerlerimize sonsuza kadar sahip çıkacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100'üncü yılı kutlu olsun" dedi.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow