hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narlıdere'nin okulları LGS'ye hazır

    Narlıderenin okulları LGSye hazır
    expand

    Narlıdere'nin okulları LGS'ye hazır

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NARLIDERE Belediyesi, cumartesi günü yapılacak Liselere Giriş Sınavı öncesinde okullarda dezenfeksiyon çalışması yaptı. İlçe genelinde, 11 okulda temizlik ve ilaçlama çalışması yapıldı. Başkan Ali Engin "Çocuklarımızın güvenli ve temiz ortamlarda sınava girmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Ailelerimizin içi rahat olsun" dedi.

    LGS'ye girecek öğrencilerin ve velilerin güvenli bir şekilde okullara gelebilmesi için temizlik ve sterilasyon çalışmalarını tamamlayan Narlıdere Belediyesi, ilçe genelindeki 11 okulu sınav öncesi dezenfekte etti. Narlıdere'de 753 öğrencinin gireceği sınav için okul bahçeleri, sınıflar, koridorlar ve lavabolar ekipler tarafından baştan sona ilaçlandı.

    Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Sınav için okullarımıza gelecek öğrenci ve velilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli. Vatandaşlarımızdan da yapılan uyarıları dikkate alarak, kişisel tedbirleri elden bırakmamalarını rica ediyoruz. Maske ve sosyal mesafe kullarına uymaya devam edelim. Bütün öğrencilere böylesine zorlu bir süreçte girecekleri sınavda başarılar diliyorum" dedi.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow