hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başsavcıdan örnek davranış

    Başsavcıdan örnek davranış
    expand

    Başsavcıdan örnek davranış

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yüksel BALCI/ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA) - İZMİR'in Ödemiş ilçesinde, yükümlüleri topluma kazandırma ve meslek edindirme adına Ödemiş Bilim ve Sanat Merkezi'nde kurs açıldı. Kursun ilk gününde Ödemiş Başsavcısı Tuğan Sarıca, yükümlülere örnek olması amacıyla badana yaptı. 
    Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü ve Ödemiş Ticaret Odası'nın ortak yürüttüğü proje kapmasında, yükümlüleri topluma kazandırma ve meslek edindirme amacıyla Ödemiş Bilim ve Sanat Merkezi'nde meslek edindirme kursu açıldı. Kursun açılışına Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Öğretici Usta Azmi Uydu katıldı. Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca, kursa gelen 8 yükümlüye örnek olması amacıyla badana yaptı. 8 kursiyer 3 gün boyunca Öğretici Usta Azmi Uydu tarafından eğitilerek meslek sahibi olacak.
    Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca, "Ödemiş Ticaret Odası'na , Öğretici Usta Azmi Uydu'ya  katkılarından dolayı teşekkür ederim, düzenlenmiş olan bu kurslar sayesinde Denetimli Serbestlik yükümlülerine hem meslek, hem de toplumumuza kazandıracağız"dedi. 
    Öte yandan, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, "Cumhuriyet Başsavcımız Tuğan Sarıca'ya, Denetimli Serbestlik Müdürümüz Timuçin Göç'e ve Öğretici Ustamız Azmi Uydu'ya vermiş oldukları emekler için teşekkür ederiz. Biliyoruz ki gelir ve refah seviyesinin yükselmesi, insanların suça eğilimlerini azaltmaktadır. Bu nedenle, yükümlülerin meslek sahibi olması hayatlarını çalışarak düzenli bir şekilde sürdürmeleri demektir. Bu proje ile amacımız, yükümlülerin hayata tutunmaları ve sosyalleşmelerini sağlamaktır. Buna da vesile olmaktan Ödemiş Ticaret Odası olarak büyük mutluluk duyuyoruz. Boyama Kursu alan yükümlülerin, yaz tatili süresince okulları boyayıp hem para kazanacaklar hem de  okulları  bir sonraki eğitim öğretim yılına hazırlayacaklar" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow