hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gölcük Yaylası, hem serin hem de güzel

    Gölcük Yaylası, hem serin hem de güzel
    expand

    Gölcük Yaylası, hem serin hem de güzel

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yüksel BALCI/ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)- İZMİR'de sıcaktan bunalanlar, Ödemiş ilçesindeki Gölcük Yaylası'na akın etti. Gelen ziyaretçiler bir yandan serinlerken, bir yandan da doğal güzelliklerin tadını çıkardı.
    Ödemiş'te 34 dereceye ulaşan sıcaktan bunalanlar, gölgelik alanlar ve mesire yerlerine akın etti. 'Ege'nin Abant'ı olarak bilinen doğa harikası Gölcük Yaylası'ndaki Gölcük Gölü de serin havası ve doğal güzellikleri nedeniyle yoğun ilgi gördü. Yayladaki hava sıcaklığı, ilçe merkezinden 10 derece düşük olduğu için gidenler rahat bir nefes aldı Göl çevresindeki kafeteryalara gelenler, manzaranın keyfini sürerken, kimileri de havayı serin bularak işletmelerden omuzlarına örtmek için şal istedi.
    Serinlemek için göl kıyısına geldiğini belirten iş insanı Reyhan Koç, "Serinlemek ve doğanın güzelliklerini görmek istiyorsanız, sizler de buralara gelebilirsiniz. Şallarınızı ve kazaklarınızı yanınıza almayı unutmayın, burada üşüyoruz. Gölcük tüm doğasıyla, çamlarıyla harika bir yer. Böyle güzel bir atmosferi kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow