hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ödemiş Ticaret Odası ile Ege Üniversitesi arasında protokol

    Ödemiş Ticaret Odası ile Ege Üniversitesi arasında protokol
    expand

    Ödemiş Ticaret Odası ile Ege Üniversitesi arasında protokol

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA) - Ödemiş Ticaret Odası ve Ege Üniversitesi Rektörlüğü arasında staj ve mezuniyet sonrası istihdam protokolü imzalandı.

    Ödemiş Ticaret Odası ve Ege Üniversitesi Rektörlüğü arasında yapılan protokol ile Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören öğrenciler Ödemiş Ticaret Odası'na üye iş yerlerinde staj yapabilme imkanı bulacak.
    Bu kapsamda yapılan Protokol toplantısına Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Genel Sekreter Adnan Bengi, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mualla Akgün, Ege Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, Ege  Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şafak Ceylan , Ege  Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu  Müdür Yardımcısı  Doç. Dr. Funda Yoldaş, Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bülent Budak, Ege  Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Alan katılım sağladı. Bu protokol kapsamında bahçe tarımı, organik tarım, tıbbi ve aromatik bitkiler, tohumculuk teknolojisi, laborant ve veteriner sağlık, süt ve besi hayvancılığı, süt ve ürünleri teknolojisi gibi alanlarda faaliyet gösteren Ödemiş Ticaret Odası üyeleri (tohum, gübre ve ilaç bayileri, süs bitkileri ve meyve fidan üreticileri, süt ve süt ürünleri üreticileri, veteriner klinikleri, besi çiftlikleri vb.) iş yerleri için Ödemiş Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören ya da mezun olan öğrencilerden istihdam sağlayabilecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow