hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlık personeli İzmirim kartlarda son başvuru 28 Şubat

    Sağlık personeli İzmirim kartlarda son başvuru 28 Şubat
    expand

    Sağlık personeli İzmirim kartlarda son başvuru 28 Şubat

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA) - İZMİR'de sağlık personelinin toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Hayat Eve Sığar (HES) kodu tanımlı Sağlık Personeli İzmirim Kart uygulamasında, başvuruların 28 Şubat'a kadar yapılabileceği duyuruldu. Yoğun ilgi gören uygulamayla 49 bin 629 kartın dağıtımının yapıldığı bildirildi.

    İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı karar kapsamında pandemide kamu sağlığını koruyabilmek için canlarını ortaya koyarak çalışan İzmir'deki sağlık personelinin kullanacağı toplu ulaşımda ücretsiz biniş imkanı sunan HES kodu tanımlı İzmirim Kartların dağıtımı yapıldı. Uygulamanın başladığı günden itibaren 49 bin 629 kart kullanıma açıldı. Yeni yılla başlayan kart başvuruları için başvuruların 28 Şubat'a kadar yapılabileceği duyuruldu. Kartlar güncel bir fotoğraf, kimlik fotokopisi ve 10 TL karşılığında Konak Kart Başvuru Merkezi, Konak Katlı Otoparkı, Bornova, Üçyol ve Fahrettin Altay aktarma merkezleri ile Bostanlı İskelesi kart başvuru ünitesinden alınabiliyor. Ayrıca www.izmirimkart.com.tr 'http://www.izmirimkart.com.tr' üzerinden de ön başvuru yapılabiliyor.

    KART MERKEZLERİ HAFTA SONU AÇIK
    İzmir Teknoloji ve İnovasyon A.Ş.'nin (İTZEK) Konak'ta bulunan İzmirim Kart Merkezi'nin yanı sıra Bostanlı, Bornova, Fahrettin Altay ve Üçyol Metro istasyonundaki başvuru üniteleri de 26 Şubat Cumartesi ve 27 Şubat Pazar günleri açık olacak. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow