hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sayılkan, güven tazeledi

    Sayılkan, güven tazeledi
    expand

    Sayılkan, güven tazeledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR Eczacı Odası Başkanı Ecz. Tuncay Sayılkan, yapılan genel kurulda güven tazeleyerek yeniden seçildi.

    Dokuz Eylül üniversitesi Rektörlük Binasında yapılan İzmir Eczacı Odası Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Tuncay Sayılkan güven tazeledi. Divan Başkanı Ecz. Mustafa Akif Sezen'den mazbatasını alan Sayılkan göreve başladı. İzmir Eczacı Odası'nın yeni yönetim kurulu; Tuncay Sayılkan, Tamer Yeşildere, Adem Kaya, Mehmet Cüneyd Özberk, Tülay Basut, Mustafa Anıl Yurtsever ve Alhas Ünsalan'dan oluştu.

    Tuncay Sayılkan seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Genel kurul ve seçim süreçlerimizi başarıyla tamamladık. Ben ve yol arkadaşlarım bizleri bir kez daha göreve layık gören meslektaşlarımızın güvenine layık olmak için her zamankinden daha çok çalışacağız. Çalışmalarımızın üyelerimiz tarafından takdir edilmesi çok güzel. Hem ülke olarak hem de meslek grubu olarak çok zor günler geçiriyoruz. Yeni dönemde de toplum sağlığını önemseyerek ülke insanımıza sunulan sağlık hizmetlerinin nitelikli hale getirilmesi ve eczacılık mesleğinin sorunlarının çözümü ile ilgili çalışmalarımız sürecektir" diye konuştu.

    Uzun bir aradan sonra oldukça hoşgörülü ve gerginlikten uzak bir seçim sürecine imza atıldığına dikkat çeken Başkan Sayılkan, "İzmir'e İzmirli eczacılara yakışır bir demokrasi şölenini hep birlikte gerçekleştirdik, şimdi hizmet zamanı. Demokrasinin gereğini yerine getirerek aday olarak daha iyiyi yapma yarışımız sona erdi. Artık seçim sonuçlarını değil hep birlikte neler yapabileceğimizi ve eczacılık mesleğine nasıl değer katabileceğimizi konuşacağız. Genel kurulumuza ve seçime katılarak bize güç katan tüm meslektaşlarıma da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow