hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehit çocukları için iş birliği protokolü imzalandı

    Şehit çocukları için iş birliği protokolü imzalandı
    expand

    Şehit çocukları için iş birliği protokolü imzalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR'de yaşayan ihtiyaç sahibi şehit çocuklarının eğitim masrafları, kırtasiye malzemesi ve okul ulaşım giderlerini üstlenmek amacıyla, Türk Kızılayı Konak Şube Başkanlığı, İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araç İşletmecileri Esnaf Odası ve İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında, İzmir Valisi Erol Ayyıldız himayesinde protokol imzalandı.

    İzmir'de yaşayan ihtiyaç sahibi şehit çocuklarının eğitim masrafları, kırtasiye malzemesi ve okul ulaşım giderlerini üstlenmek amacıyla, Türk Kızılayı Konak Şube Başkanlığı, İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araç İşletmecileri Esnaf Odası ve İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bir araya geldi. İzmir Valiliği'nde gerçekleştirilen iş birliği protokolü imza törenine, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Türk Kızılayı Konak Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Şanlı, İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adil Ağın, İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araç İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı katıldı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız himayesinde şehit çocukları için imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, şehit çocuklarına eğitim bursu verileceği ve okul servis taşımacılığının ücretsiz karşılanacağı açıklandı.

    'SOSYAL VE FERDİ BİR SORUMLULUK'

    İmza töreninde konuşma yapan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, şunları söyledi:

    "Ben öncelikle bu güzel sosyal projeye imza attıklarından dolayı Türk Kızılayı Konak Şube Başkanlığı, İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araç İşletmecileri Esnaf Odası ve İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne teşekkür ediyorum. Çok güzel bir protokol ile bu sosyal projeyi gerçekleştirecekler. İzmirimizde bu güzel projenin başlatılması oldukça önemli. Buna benzer sosyal projelere örnek teşkil edeceğini düşünüyorum. Her şeyden önce bizlere emanet olan şehit aileleri ve bunların yakınlarının hiçbir zaman karşılığı olmaz ancak biz her zaman bize düşenin ne olduğunu soruyoruz. Bu konu yalnızca sosyal sorumluluk değil, aynı zamanda ferdi bir sorumluluktur ve bizim de mecburiyetimiz ve görevimizdir. Bu görevimizi ne kadar yerine getirirsek kendimizi o kadar bahtiyar hissediyoruz."

    Hande NAYMAN / İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow