hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Selçuk adayı Başterzi: Şeftaliyi marka yapacağım

    Selçuk adayı Başterzi: Şeftaliyi marka yapacağım
    expand

    Selçuk adayı Başterzi: Şeftaliyi marka yapacağım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CUMHUR İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, Belevi'deki Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) açtı. Açılışa AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da katıldı.

    Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, SKM açılışında yaptığı konuşmada, Belevi'nin en önemli geçim kaynağı olan şeftalinin markalaşması ve tanıtımı için özel çaba harcayacaklarını ve bunun için Şeftali Festivali'ni ulusal boyuta taşıyacaklarını söyledi. Başterzi, şöyle dedi:

    "Buradaki şeftalinin eşi benzeri yok. Hak ettiği değeri bulmasının zamanı geldi. Bunun için de doğru tanıtılması ve iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Tanıtım adına gelenekselleşen Şeftali Festivali'ni daha büyük ölçeklere taşıyacağız. Ayrıca Belevi, İzmir - Aydın Otoyolu'nun çıkışında önemli bir konumda bulunuyor. Yaz aylarında büyükşehirlerden ilçemize ve çevremizdeki turizm kentlerine gelen vatandaşların uğrak yeri olabilecek bir konumda. Yapacağımız yatırımlarla, Belevi'yi yerli ve yabancı turistler için bir uğrak yer haline getireceğiz. Belevi'nin tüm sorunlarını biliyoruz. Alt yapıdan başlayarak bu sorunları ivedilikle çözüp, Belevi'yi yükselen bir değer haline getireceğimize söz veriyorum. Tüm bunları gerçekleştirecek irade ve kararlılık ben ve ekibimde var."

    AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da Selçuk halkının kendilerine gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, "Selçuk'taki coşku ve heyecan bizleri mutlu etti. Osman Başterzi Selçuk'un önemli bir değeridir. Sizlerin de desteği ile Osman Bey'in seçimleri kazanacağına inancımız tam. Osman Bey'in Selçuk'u şaha kaldıracak projeleri var. Bu projeleri gerçekleştirmek için merkezi hükümetimizin tüm imkanlarını seferber edeceğiz. Selçuk, Türkiye'nin yükselen değeri olacak" dedi.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow