hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan İzmirli basın mensuplarına sağlık paketi

    Tarım ve Orman Bakanlığından İzmirli basın mensuplarına sağlık paketi
    expand

    Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan İzmirli basın mensuplarına sağlık paketi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TARIM ve Orman Bakanlığı ve Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi iş birliğinde İzmir'de sahada doğru bilgiyi aktarmak için görev yapan basın mensuplarına sağlık kiti dağıttı.

    Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemesinde, sahada görev yapan basın mensuplarına Tarım ve Orman Bakanlığı desteği, EMD İzmir Şubesi iş birliğinde sağlık paketi dağıtıldı. İçerisinde maske, eldiven, kolonya gibi ürünlerin yanı sıra kırmızı mercimek, bitki çayları, yeşil çay, fındık, pekmez gibi bağışıklık sistemini güçlendiren ürünler de bulundu. Ayrıca paket içinde bu süreçte basın mensuplarının evde kalan çocuklarını da düşünen bakanlık, boyama kitapları ile beraber tarım ürünlerinin anlatıldığı hikaye kitaplarına paket içinde yer verdi.

    BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR

    Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının fedakarca, canlarını hiçe sayarak görev yaptığına dikkati çeken Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ayrıca çiftçilerin de salgına rağmen hız kesmeden, vatandaşlar güvenli gıdaya ulaşsın ve ihtiyaç karşılansın diye üretime devam ettiğini vurguladı. Yaşanan salgın sürecinde bazı art niyetlilerin yalan ve yanlış haberlerle özellikle sosyal medya üzerinden kamuoyunda algı oluşturmaya çalıştığının altın çizen Pakdemirli, "Sosyal medyadaki manipülasyonlara karşın bu süreçte basın mensuplarımızın ekseriyeti toplumsal hassasiyetleri dikkate alan sorumlu yayıncılık yapıyorlar. Hassas bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde sahada ter döken basın mensuplarına şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    EMD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demircan ise yardımlarından dolayı Tarım ve Orman Bakanlığı'na teşekkür etti.

    Bakan Pakdemirli'nin İzmirli ilgili hassasiyetini bildiklerini aktaran Demircan, "Sayın bakanımız hassasiyetini bu zor zamanda da gösterdi. Sahada görev meslektaşlarımıza ayrım yapmadan elini uzatan Bakan Pakdemirli'ye teşekkür ediyorum" dedi.

    Koronavirüs sürecinde İzmir basınına daha önce maske, siperlik, dezenfektan ve kolonyadan oluşan sağlık paketi dağıttıklarını hatırlatan Demircan bundan sonra da desteklerini devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow