hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Torbalı Belediyesi'nden 11 bin ton asfalt ihalesi

    Torbalı Belediyesinden 11 bin ton asfalt ihalesi
    expand

    Torbalı Belediyesi'nden 11 bin ton asfalt ihalesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Torbalı ilçesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Torbalı Belediyesi ekipleri, alt yapı çalışmaları biten sokak ve caddelere asfalt serimi çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan Torbalı Belediyesi, çalışmalar kapsamında 11 bin ton asfalt ihalesi gerçekleştirdi.

    Torbalı'da İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (İZSU) yeni su şebekesi ve kanalizasyon çalışmaları sonrasında bozulan yollar için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla başlayan sıcak asfalt serimi sürüyor. Çalışmalar kapsamında Sadık İleri Bulvarı tamamen asfaltlanırken bir yandan asfalt kazımı sürüyor. Bu kapsamda Tepeköy Mahallesi Serdar Genç Caddesi'nde de asfalt öncesi kazım işlemi başladı. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ile ortak asfalt çalışmasının yanı sıra Torbalı Belediyesi 11 bin tonluk asfalt ihalesi gerçekleştirdi. Bu ihale ile özellikle Tepeköy Mahallesi'ndeki ana arterler ve sokakların tamamen asfaltlanacağı belirtildi.

    'TORBALI'DA BOZUK YOL KALMAYACAK'

    Altyapı yatırımının ardından çalışmaların hızla sürdüğünü kaydeden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, "Önce halkımızın sağlığı diye İzmir Büyükşehir Belediyesi ile çıktığımız yolda alt yapı çalışmalarının tamamlandığı tüm cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Ayrıca 11 bin tonluk asfalt ihalesi ile kent merkezi ve çarşı içi sokak yenileme çalışmalarına başlıyoruz. Torbalı'da bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

    (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow