hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Güngör, terminal esnafını ziyaret etti

    Başkan Güngör, terminal esnafını ziyaret etti
    expand

    Başkan Güngör, terminal esnafını ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Güngör, terminali en kısa süre içerisinde daha etkin hale getireceklerini ifade etti.

    İncelemelerde bulunmak üzere meclis üyeleriyle birlikte terminale giden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, terminal esnafını da ziyaret etti. Onlarla sohbet eden Güngör, istek ve taleplerini dinledi.

    Ziyaret sonunda değerlendirmelerde  bulunan Hayrettin Güngör, terminal esnafının dile getirdiği sorunların ilgili kişiler tarafından not alındığını belirterek, "Bunlarla ilgili önümüzdeki süreçte hızlı bir şekilde buranın daha etkin hale gelmesi ve sorunların giderilmesi konusunda neler yapabileceğimizi konuştuk. Tabii bir de öncelikle kural ve düzen olması gerekiyor. Kural ve düzenin olmadığı yerde bir kargaşa olur. Buradaki sorunları çok kısa süre içerisinde esnafımızın da katılımıyla onları da memnun edecek, hem yolcularımızı, hem otobüs ve minibüs esnafımızı memnun edecek bir çözümü inşallah kısa sürede bulacağız" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow