hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başsavcı Yazıcı'dan, şehit savcı eşine ziyaret

    Başsavcı Yazıcıdan, şehit savcı eşine ziyaret
    expand

    Başsavcı Yazıcı'dan, şehit savcı eşine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ Cumhuriyet Başsavcısı İlke Yazıcı, Tunceli'de terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mustafa Gül'ün eşi Seher Gül'ü ziyaret etti.

    Başsavcısı İlker Yazıcı'ya ziyarette Adli yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Turgay Çorak da eşlik etti. Tunceli de görev yaparken 1979'da yaşadıkları lojmana terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırıda eşi Cumhuriyet Savcısı Mustafa Gül'ü şehit veren Seher Gül, ziyaretten dolayı İlker Yazıcı ve Turgay Çorak'a teşekkür etti.

    İlk Yazıcı ise devletin her zaman şehitlerin geride bıraktığı emanetlerinin yanında olduğunu belirterek, "Kendilerine Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül beyefendinin selamları ve rahmet dilekleri ilettik. Adalet Bakanımız ve Kahramanmaraş Adliyesi olarak ailemizin her zaman yanındayız. Bu vatan için görev yaptıkları her koşulda canlarını feda eden şehit Cumhuriyet Savcısı Mustafa Gül ve diğer tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow