hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dulkadiroğlu'nda 2'nci gençlik merkezi açılıyor

    Dulkadiroğlunda 2nci gençlik merkezi açılıyor
    expand

    Dulkadiroğlu'nda 2'nci gençlik merkezi açılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçeye ikinci gençlik merkezini açıyor. Belediye Başkanı Necati Okay, merkezin iç tasarım ve dizayn çalışmalarına geçildiğini belirterek yakında merkezi gençlerin hizmetine sunacaklarını söyledi.

    Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi ile bölgenin en büyük gençlik merkezine ilçeye kazandıran Dulkadiroğlu Belediyesi'nin Gazipaşa Gençlik Merkezi'nde de sona gelindi. İnşaatı tamamlanan gençlik merkezinde iç tasarım ve dizayn çalışmaları devam ederken,  

    Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, gençliğe yapılan tüm yatırımların geleceğe yapıldığını, bu nedenle gençlere yönelik yatırım ve çalışmaların devam edeceğini söyledi.

    Gençleri çok önemsediklerini ifade eden Okay, "Bizler her projede, her çalışmada geleceğimiz olan gençleri düşünmekteyiz. O yüzden gençlerimizin eğitimine, sosyal aktivitelerine ve gelişimlerine katkı sağlayacak yeni projeler yapmaya devam ediyoruz. Gazipaşa Gençlik Merkezimiz de bu projelerimizden bir tanesidir. İnşaat çalışmalarında detayların yapıldığı gençlik merkezimiz hizmet vermeye başladığında eğitim kurumlarımızın yoğunlukta olduğu Gazipaşa mahallemiz ve çevresine hitap edecek. Burada gençlerimiz geleceklerini şekillendirecek eğitim, kurs, sosyal faaliyet ve kültürel faaliyetleri icra edecekler. Ben şimdiden gençlerimize ve bölgemize bu güzel tesisin hayırlar getirmesini diliyorum. Geleceğimiz olan gençlerimiz için çalışmaya ve çabalamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow