hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan'dan Güngör'e teşekkür plaketi

    Erdoğandan Güngöre teşekkür plaketi
    expand

    Erdoğan'dan Güngör'e teşekkür plaketi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- CUMHURBAŞKANI ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde yüzde 67.6 oranında oy alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e 'Rabia' şeklinde teşekkür plaketi verdi.

    AK Parti’nin Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 28'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde en çok oy alan büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına plaket verdi. Erdoğan'ın plaket verdiği başkanlardan biri de yüzde 67.6 oy oranıyla Konya ve Malatya'dan sonra en çok oy alan üçüncü aday olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör oldu.

    Güngör, yerel seçimlerin kazanılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdimleriyle Yerel Seçimlerde Büyükşehir Belediyeleri arasında üçüncülük ödülümüzü aldık. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı teşkilatlarımıza ve başarının asıl sahibi hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow