hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Göksun'da haftada 2500 maske üretiliyor

    Göksunda haftada 2500 maske üretiliyor
    expand

    Göksun'da haftada 2500 maske üretiliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/GÖKSUN(Kahramanmaraş), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Göksun Halk Eğitimi merkezi (HEM) Müdürlüğü'nde haftalık 2 bin 500 maske üretiliyor. Üretilen maskelerden ilk iki bini Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı ile Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

    Koronavirüsle mücadele kapsamında Göksun HEM'de 10 gönüllü, dikiş makineleriyle maske üretiyor. Geçen hafta Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı'na 1000 maske teslim eden Göksun HEM, son olarak Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün maskelerini teslim etti.

    Göksun HEM Müdürü Bilal Akoğlu, haftalık 2 bin 500 maske ürettiklerini belirterek, "İlçemizde Covid-19 salgınına dur diyebilmek ve insanlara bulaşma oranını en aza indirebilmek adına İlçe Kaymakamımız Sayın Ejder Demir'in destekleriyle gönüllerimizle ürettiğimiz maskelerin ilk teslimatını çok şükür ki yaptık. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ederek bu pandemi sürecinde yoğun bir mesai harcayarak adeta gizli kahramanlarımız olan polislerimizin kullanmaları için İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Oktay’a 1000 adet maskeyi teslim ettik. İlçe Emniyet Müdürümüzün nazik ilgilerinden dolayı ayrıca da çok mutlu olduk. Bizler polislerimizi, askerlerimizi adeta gözbebeklerimiz olarak görüyoruz. Ülkenin içerisinde bulunduğu şu zor zamanlarda mesai mefhumunu gözetmeksizin çalışan kamu görevlilerinin yanında olmayı bir borç biliyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow