hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güngör’den Görgel’e hayırlı olsun ziyareti

    Güngör’den Görgel’e hayırlı olsun ziyareti
    expand

    Güngör’den Görgel’e hayırlı olsun ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 7 Kasım'da yapılan kongrede Ak Parti İl Başkanı seçilen Fırat Görgel’i il binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

    Ziyarette Fırat Görgel'e başarılar dileyen Hayretin Güngör, önceki Ak Pati İl başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'ye de hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Güngör, "Bu partimizde bir bayrak değişimidir. Bizde eski yeni ayrımı yoktur. Şimdi Fırat Görgel başkanımız bayrağı aldı ve devam ediyor. Biz partimizde bir ekip ruhu içerisinde Milletvekillerimizle, teşkilatımızla, meclis üyelerimizle, ortak akılla hizmet etmeye çalışıyoruz. Ben kendisine tekrar başılar diliyor, hayırlı olsun diyorum” dedi.

    Fırat Görgel ise Başkan Güngör'e teşekkür ederek, "Bu ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. Kahramanmaraş’ın gelişimi için bundan sonra neler yapabileceğimiz hususunda Başkanımla istişarede bulunduk. Başkanımızın atlattığı hastalıktan dolayı kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Bu vesileyle tüm Koronavirüs hastalarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

    Ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel’e kayık bakır tabak hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow