hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kahramanmaraş'ta bayram trafiği denetimleri

    Kahramanmaraşta bayram trafiği denetimleri
    expand

    Kahramanmaraş'ta bayram trafiği denetimleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ta Kurban Bayramı öncesinde Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri şehirler arası yollardaki denetimlerini artırdı.

    Bu denetim noktalarından biri olan Kahramanmaraş-Gaziantep Karayolu'ndaki uygulama noktasında Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürü Mehmet Çimen de incelemeler de bulundu. Burada gazetecilere açıklama yapan Çimen, bayramın acıya dönüşmemesi için gerekli tedbirleri aldıklarını ancak buradaki en büyük görevin sürücülere düştüğünü söyledi.

    Denetimlerde drone da kullanacaklarını kaydeden Çimen, "Bayram tedbirleri kapsamında Bakanlığımızdan gelen genelge gereği planlamamızı 4 Ağustos'ta bitecek şekilde yaptık. Yapılan planlamalarda tedbirlerimiz yüzde 100 artırıldı. Bütün denetimlerimiz aynı şekilde devam edecek. Bütün vatandaşlarımızdan beklentilerimiz; özellikle uykusuz ve yorgun olarak araç kullanmamalarını, araçlarının bakımlarını yaptırmadan, varsa eksik evraklarını tamamlamadan yola çıkmamalarını, kullanacakları güzergahlarda istirahat noktalarını belirleyip varsa alternatif yolları tespit ederek yoğunluğa ve hava şartlarına göre hareket etmelerini istiyoruz. Ayrıca sürücülerimizden emniyet kemerlerini takmalarını, hız kurallarına ve takip mesafelerine uymalarını, seyir halindeyken kesinlikle cep telefonu kullanmamalarını bekliyoruz. Tüm vatandaşlarımızın şimdiden Kurban Bayramı'nı kutlar, iyi yolculuklar dilerim" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow