hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kahramanmaraş'ta protokol ve çocuklar iftarda buluştu

    Kahramanmaraşta protokol ve çocuklar iftarda buluştu
    expand

    Kahramanmaraş'ta protokol ve çocuklar iftarda buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- TOBB Kahramanmaraş Genç Girişimciler Kurulu (KAGEGİK), düzenlediği iftar programıyla kent protokolünü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvalarında kalan çocuklarla bir araya getirdi.

    Bir tesiste gerçekleştirilen iftara; Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Şahin Balcıoğlu ile çocuklar katıldı.

    İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan KAGEGİK Başkanı Aykut Balcıoğlu, bu Ramazan ayında farklı bir iftar gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Balcıoğlu, "Ramazan ayında sohbet edelim gönüller arasında köprü oluşturalım istedik. Sponsorlarımız da katkı sunmak istediler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum onlar da taşın altına ellerini koydular. Kurumumuza 'Ne yapabiliriz?' diye sorduk. Bilgisayarların eski olduğunu öğrendik. Sponsorlarımızla 12 tane bilgisayarı kurumlarımıza hediye ettik" diye konuştu.

    KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu ise, "Bizim gençlerimiz, bizim çocuklarımızla bizi iftarda buluşturdukları için genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz; tüm mozaiklerimizle tüm değerlerimizle biz birlik olduğumuz her zaman her yerde güçlüyüz. Bu gücümüzü kullanmalıyız" dedi.

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de kendilerini çocuklarla bir araya getiren KAGEGİK Başkanı Aykut Balcıoğlu ve yönetimine teşekkür etti.

    Gecenin sonunda programa katkılarından dolayı KAGEGİK tarafından sponsorlara teşekkür plaketi verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow