hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kermesteki ürünleri satın alıp 30 aileye dağıttılar

    Kermesteki ürünleri satın alıp 30 aileye dağıttılar
    expand

    Kermesteki ürünleri satın alıp 30 aileye dağıttılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen kermeste kadın kooperatiflerinin satışa sunduğu tüm ürünleri alıp, ihtiyaç sahibi 30 aileye dağıttı.

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü  nedeniyle kadın kooperatifleri Demokrasi Meydanı'nda stantlar açarak gıda ürünlerini satışa sundu. Kermesin sonunda kooperatifler, stantlarında kalan ürünlerini topladığı sırada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör devriye girdi ve tüm ürünlerin satın alınıp ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması talimatını verdi.

    Bunun üzerine ürünler ücreti ödenerek kooperatiflerden alındıktan sonra Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince özenle paketlenip ihtiyaç sahibi 30 aileye ulaştırdı.

    "KADIN ÜRETİCİLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, hem kadın üreticilere destek olmak hem de ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunmak adına böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir organizasyon gerçekleştirmiştik. Bu organizasyonda şehir genelinde faaliyet gösteren Kadın Kooperatiflerimiz stant kurarak, ürettikleri ürünlerini satışını gerçekleştirmişti. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi olarak organizasyonun ardından kalan tüm ürünleri satın aldık ve şehrimizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırdık. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak kadın üreticilere destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow