hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kısıtlamada sokak hayvanları unutulmadı

    Kısıtlamada sokak hayvanları unutulmadı
    expand

    Kısıtlamada sokak hayvanları unutulmadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi, şehrin birçok noktasına bırakılan beslenme noktaları ile sokağa çıkma kısıtlamasında insanların can dostu olan sokak hayvanlarının karnını doyuruyor.

    Cuma günü saat 21.00'de başlayan kısıtlama ile birlikte insanlar evlerine çekilirken; boş park, cadde ve sokaklar da can dostlarına kaldı. Sokak hayvanlarının bu süreçte aç kalmaması için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için besleme noktalarına mama bırakmayı sürdürüyor. Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri gerek şehir genelinde oluşturulan besleme noktalarında gerekse doğal ortamlarda sokak hayvanları için mamaları eksik etmiyor.

    Belediyeden yapılan açıklamada sokak hayvanlarının kısıtlamadan olumsuz etkilenmeyeceği, mama ve sularının eksik edilmeyeceği belirtilerek, "Sokak hayvanlarımıza yönelik çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor. Rehabilitasyon Merkezi’mizde gerçekleştirdiğimiz bakım ve tedavi çalışmalarının yanı sıra sahada da besleme noktalarına mama takviyesi yapıyoruz" denildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow