hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lösemili çocuklar, Kahramanmaraş'ta LÖSEV'in iftarında buluştu

    Lösemili çocuklar, Kahramanmaraşta LÖSEVin iftarında buluştu
    expand

    Lösemili çocuklar, Kahramanmaraş'ta LÖSEV'in iftarında buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- LÖSEMİLİ Çocuklar Vakfı (LÖSEV), lösemili çocuklar ve aileleri ile yetişkin kanser hastalarını Kahramanmaraş'ta kurduğu iftar sofrasında buluşturdu.

    Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde kurulan iftar sofrasına katılım yoğun oldu. Lösemili çocuklar, iftar öncesi palyaçolarla birlikte dans edip şarkılar söyledi. İftarın ardından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

    LÖSEV Anakara İl Koordinatörü Nehir Özdamar, LÖSEV iftar sofralarını her yıl geleneksel olarak kurduklarını, ayrıca deprem nedeniyle çalışmalarını depremlerin etkilediği illerde yoğunlaştırdıklarını söyledi. Özdamar, "LÖSEV olarak her yıl biz ailelerimizle geleneksel olarak iftar sofraları kuruyoruz. Özellikle kanser hastası çocuklarımıza ve ailelerine iftarlar düzeliyoruz, aynı zamanda yetişkin kanser hastalarımızın da bu iftarlara katılımları oluyor. Bu yıl da ülkemizin yaşamış olduğu bu deprem felaketi nedeniyle deprem bölgelerinde özellikle çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Deprem bölgesinde kanser hastalarına ve kanser hastalığıyla mücadele eden çocuklarımıza yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Bu kapsamda Ramazan'da kendilerini yalnız bırakmak istemedik, LÖSEV olarak Kahramanmaraş'ta güzel bir iftar yemeği verdik" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow