hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP Kahramanmaraş il kongresi yapıldı

    MHP Kahramanmaraş il kongresi yapıldı
    expand

    MHP Kahramanmaraş il kongresi yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, tek aday olarak girdiği olağan kongrede tekrar il başkanı seçilerek güven tazeledi.

    MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı'nın 13'üncü olağan kongresi, pandemi nedeniyle Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde alanda yapıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, delegeler ve partililerin katıldığı kongrenin tek adayı olan mevcut Başkan Ertuğrul Doğan, göreve başladığı andan itibaren yönetimiyle birlikte partisinin başarısı için çalıştığını söyledi. 24 Haziran seçimlerinde MHP'nin oyunun bir önceki seçime göre yüzde 40.04 arttığını kaydeden Doğan, şunları söyledi:

    "Mahalli idareler seçiminde Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin en başarılı 3’üncü ili olmuş bulunuyoruz. Yakaladığımız bu başarıda büyük emek ve çaba gösteren il ve ilçe teşkilatlarımızda görev almış tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Durmadan ve dinmeden yenilenen parti teşkilatlarımızla daha büyük hedeflerin sorumluluğumuzun bilincinde olarak çok daha başarılı olmanın azim ve kararlılığındayız. Kahramanmaraş’ımızda bayrağı çok daha yükseğe çıkacağımıza inancımız tamdır. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde ebediyete intikal eden dava arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum."

    Konuşmaların ardından seçime gidildi ve Ertuğrul Doğan güven tazeleyerek tekrar MHP İl Başkanı seçildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow