hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okay, kadın personellerle bir araya geldi

    Okay, kadın personellerle bir araya geldi
    expand

    Okay, kadın personellerle bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan kadın personellerle bir araya gelip karanfil vererek günlerini kutladı.

    Kadın personeliyle sohbet eden Belediye Başkanı Necati Okay, onların sorunlarını ve taleplerini de dinledi. Daha sonra bir konuşma yapan Okay, şunları söyledi:

    "Başta, Filistin, Mısır, Suriye, Arakan, Hindistan, Afganistan, Çin gibi ülkelerde zulüm altında olan vatanperver ve milliyetçi bir ruhla ülkelerini savunurken ceza evlerine düşen Müslüman kadınlar olmak üzere tüm dünya kadınlarının gününü kutlarım. Kadının, toplumumuzda özel bir yere sahip olduğunu hatırlatmak istiyorum. Sosyal hayatın her alanında kadının yer alması toplumun değer kazanmasına ve kalitenin artmasına neden olmaktadır. Bu bilinçle bizlerde ortaya koyduğumuz hizmetlerde kadını her zaman hak ettiği o özel yerde tutmaktayız.Ben bu anlamda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü en içten dileklerimle tebrik ediyorum.Yaklaşık 5 yıldır sizlerle birlikte mesai harcayarak, ilçemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağladık. Ortaya koymuş olduğumuz bu hizmetlerin devam etmesi adına partimiz, bizleri yeniden aday gösterdi. Ortaya koyduğumuz projeleri referans göstererek yeni dönem için projelerimizi tanıttık. Bu projelerimizi de vatandaşımızın teveccühüyle hayata geçireceğiz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow