hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    1,5 kilometrelik yol, 100 metreye düşürülüyor

    1,5 kilometrelik yol, 100 metreye düşürülüyor
    expand

    1,5 kilometrelik yol, 100 metreye düşürülüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - TALAS Belediyesi Koçcağız Mahallesi’nde başlattığı yol çalışmasıyla 1,5 kilometrelik mesafeyi 100 metreye düşürüyor.
    Mahallenin hemen yanıbaşında bulunan mesire alanına ulaşmak için 1,5 kilometrelik yolu dolaşmak zorunda kalan mahalle sakinleri, yeni yolla birlikte sadece 100 metre mesafe kat edecek. Yolu kısaltmak amacıyla ilk etapta iş makineleriyle kayalar kırılıyor. Ardından önce altyapısı sonra da asfaltı dökülerek yapımı tamamlanacak olan yeni yol, önümüzdeki günlerde mahalle halkının hizmetine sunulacak.
    Yapılan çalışmayı değerlendiren Koçcağız Mahalle Muhtarı Mehmet Kütük de çok önemli bir çalışmaya imza atıldığına dikkat çekerek, “1,5 kilometrelik yolu 100 metreye indirecek bir yol yapılıyor. Mustafa Yalçın başkanımız 'Belediye Mahallemizde' projesi için mahallemize geldiğinde burayı söylemiştik. O da uygun görmüştü. Şimdi de çalışmalara başlandı ve kayalar kırılarak yol açılıyor. Bunu yapmak kolay bir iş değil, zorlu bir çalışma ortaya konuluyor. Belediyemiz mükemmel çalışıyor, adeta bir istediğimizi iki etmiyor. Başta Mustafa Yalçın başkanım olmak üzere bu yolun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow