hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Gençlik Kollarından Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

    AK Parti Gençlik Kollarından Başkan Büyükkılıça ziyaret
    expand

    AK Parti Gençlik Kollarından Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kendisini ziyarete gelen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Başkan Büyükkılıç, "Her şeyden önce Ak Partimizin Gençlik Kolları İl teşkilatı olarak yeni dönemdeki görevleriniz hayırlı uğurlu olsun. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin donanımlı olması, eğitimli olması, öz güven içerisinde sosyal yönü zengin bir şekilde toplum içerisinde yer alması, hem partimize olan güveni hem de kendinizdeki güven duygusunu oluşturacaktır. O anlayış içerisinde biz sizleri seviyoruz. Sizlere daha güzel bir gelecek bırakmak amacıyla gayret gösteriyoruz. Belediyemizin hizmetlerini bizi seven güvenen ve oylarıyla buralarda olmamıza vesile olan hemşehrilerimize yakışır bir şekilde yapmak, devletimize vatanımıza, milletimize, bayrağımıza bağlı nesiller yetişmesi açısından gayret göstermek" dedi.
    AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek ise, "İl gençlik kolları olarak sizi ziyaret etmek ve ilerde yapacağımız hizmetler hakkında sizlere bilgi verelim, sizlerin tecrübelerini alalım istedik.  Bu gaye ile böyle bir ziyarette bulunmayı talep ettik. Sizler de Allah razı olsun hiç ikiletmediniz. Kapınız her zaman bizlere açık. Hamd olsun güzel bir birlikteliğimiz var. Arkadaşlarımızla yeni bir ekip kurduk. Ekibimizle uyum içerisinde çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow