hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'li Özhaseki, cami açılışına katıldı

    AK Partili Özhaseki, cami açılışına katıldı
    expand

    AK Parti'li Özhaseki, cami açılışına katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın hayatını kaybeden amcası Hacı Mehmet Çolakbayrakdar adına çocukları tarafından yaptırılan cami, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katıldığı törenle ibadete açıldı.
    Zümrüt Mahallesi’nde düzenlenen açılış törenine Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve daire müdürleri de katıldı.
    Açılış konuşmasını yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar "Kayseri’nin her bir köşesinde hayır işi yapan bir büyüğümüzün ve hayırseverimizin ismi vardır. Bu hayırseverlik bu memleketin genetiğinde var. Binlerce yıldır bu topraklar hayırseverleriyle anılır. Makar-ı Ulema şehri bu şehir, medresesi, hanları, hamamları ve onları yaptıran insanlarıyla anılır. Bu topraklarda hayırseverlik ön planda sürdürülerek devam etmektedir. İnşallah bizden sonraki nesillere hayırla anılacağımız işler yapmak nasip olsun" dedi.
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise Kayseri’nin hayırseverlerle özdeşleştiğine dikkat çekerek, "Rahmetli Hacı amcayı hepimiz biliriz ve tanırız. Evlatları da benim arkadaşlarım olur. Bir kez daha ben inandım ki eğer insanın kazancı helal ise harcadığı yerler de hep meşru, makul, insanların istifade ettiği ve dua ettiği güzel işler olur. Burada bunu şahitlik etmeye devam ediyoruz. Rahmetli Hacı amcayı, ahirette Cenab-ı Hakkın rahmetiyle merhametiyle muamele etmesini ve en güzel köşelerde ağırlamasını niyaz ediyoruz. Kayseri, bilindiği üzere hayırseverlikte zirve yapmış ve şampiyonluğu kimseye bırakmayan bir ildir" diye konuştu. Konuşmaların ardından cami okunan dualarla ibadete açıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow