hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Varank ile 'Kayseri Zirvesi' yapıldı

    Bakan Varank ile Kayseri Zirvesi yapıldı
    expand

    Bakan Varank ile 'Kayseri Zirvesi' yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın talebi üzerine telekonferans yöntemiyle 'Kayseri Zirvesi'ne katıldı.
    Bakan Varank ile telekonferans yöntemiyle yaptığı toplantıya, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan, İncesu Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Baktır, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Karabulut, Serbest Bölgesi Başkan Yardımcısı Yılmaz Büyüknalbant ve Teknopark Genel Müdürü Serhat Dalkılıç katıldı. Bakan Varank, toplantıda Kayseri’nin ülke genelindeki önemine işaret etti. Kayseri’nin önemine değinen Bakan Varank, “Kayseri’nin altyapısına, aklına ve çalışkanlığına her zamankinden daha fazla ihtiyaç var. Kayseri en önemli paydaşımızdır” dedi.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, taleplerinin geri çevirmeyerek Kayseri heyetiyle bir araya gelen Bakan Varank’a teşekkür ederek, Kayseri’nin her zaman devletinin ve milletinin yanında yer aldığını ve ülke ekonomisine önemli kazanımlar sağladığını belirtti. Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra şehrin gelişimine yönelik her zaman sorumluluk üstlendiklerini ve bu kapsamda yeni projeler üzerinde çalıştıklarını anlatan Başkan Büyükkılıç, bunlardan birinin de Sağlık OSB ya da Sağlık Vadisi projesi olduğunu ifade etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow