hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Bakanımızın açıkladığı program ekonomimize güç katacak'

    Bakanımızın açıkladığı program ekonomimize güç katacak
    expand

    'Bakanımızın açıkladığı program ekonomimize güç katacak'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitci, "Bakanımız tarafından açıklanan programın ekonomimize güç katacağına inanıyorum. Bakanımızın tespitlerini yerinde buluyorum" dedi.
    KAYSO Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. KAYSO toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kansere Karşı Birlikte Derneği (KANKA) Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükcü ile KAYSO meclis üyeleri, meslek komitesi ve disiplin kurulu üyeleri katıldı.  Toplantıda konuşan KAYSO Başkanı Büyüksimitci, Türk ekonomisinde olumlu gelişmelerin olduğunu belirterek, "Döviz ve enflasyon düşüyor. Son günlerde iyi şeyler oluyor. Ama biz elektrik fiyatlarında sesimizi duyuramıyoruz" dedi.
    'BAKANIMIZIN TESPİTLERİNİ YERİNDE BULUYORUM'
    Başkan Büyüksimitci, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan 'Yeni Ekonomi Programı'na ilişkin ise, "Bakanımız tarafından açıklanan programın ekonomimize güç katacağına inanıyorum. Bakanımızın tespitlerini yerinde buluyorum. Biz Kayseri olarak, işsizlik konusunda Cumhurbaşkanımıza bir söz vermiştik. Yılsonuna kadar söz verdiğimiz rakama ulaşacağımızı düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu. Eylül ayı meclis toplantısının konuğu olan KANKA Derneği Başkanı Musa Karakükcü de, kentte yapımı devam eden Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük çocuk kemik iliği tedavi merkezi hakkında bilgiler verdi. 

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow