hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç, Bakan Kurum ile telekonferans yöntemiyle görüştü

    Başkan Büyükkılıç, Bakan Kurum ile telekonferans yöntemiyle görüştü
    expand

    Başkan Büyükkılıç, Bakan Kurum ile telekonferans yöntemiyle görüştü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Bakanlık bürokratlarıyla telekonferans sistemiyle toplantı gerçekleştirdi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve bürokratlarla telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdiği toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, genel sekreter yardımcıları ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı yetkililer de yer aldı. Toplantıda öncelikle koronavirüs salgınının önlenmesi için yapılan çalışmalar değerlendirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, koronavirüsün önlenmesi için Kayseri’de yapılan çalışmalarla ilgili sorular yöneltti ve bu konuda Bakanlıktan bir talebin olup olmadığını sordu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın deprem, çığ gibi felaketler sonrası yaptığı çalışmalara da atıfta bulunarak Bakanlığın zor günlerde fedakarca çalıştığını dile getirerek, Bakan Kurum ve ekibine teşekkür etti. 
    Kayseri’de koronavirüs salgınının en az sıkıntıyla geçeceğine inandığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Valiliğimiz başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla dayanışma içinde çalışıyoruz. Ciddi manada sıkıntımız yok. Kayseri insanı yasalara uyar. Bakanlıklarımızdan gelen genelgeleri anında hayata geçiriyoruz. Her kesim ile bir araya gelerek yapılanları ele alıyoruz. Siyasi partilerimizin il başkanları ile de istişarelerde bulunduk. Önerileri varsa beklediğimizi söyledik. Onların da memnuniyetini aldık” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow