hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç, çiftçilerle buluştu

    Başkan Büyükkılıç, çiftçilerle buluştu
    expand

    Başkan Büyükkılıç, çiftçilerle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Pancar Ekiicleri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Büyüktuzhisar mahallesinde pancar söküm programına katılarak, çiftçilerle bir araya geldi.
    Bünyan Büyüktuzhisar mahallesinde düzenlenen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve çiftçiler katıldı. Pandemi döneminde üretimin öneminin daha iyi anlaşıldığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Çiftçiye, üreticiye önem vermemiz bizim olmazsa olmazımızdır. Çiftçi dostu anlayışıyla bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Pandemi döneminde bunu bir miktar daha iyi anladık. Kendi kendine yeten bir şehir, kendi kendine yeten bir ülke, kendi kendine yeten bir aile, üreten bir aile bunlar önemli. Geçmişte bakkaliye dükkanımız vardı. Şeker almak için fabrikaya parayı yatırırdık, 3 ay sonra toptan şekerimizi alırdık. Bu anlayış içerisinde Cenab-ı Allah bu fabrikayı kuranlardan razı olsun. Kayseri Şeker artık büyüdü gelişti. Boğazlıyan ve Turhal Fabrikalarını yanına aldı ve değişik sektörlerde boy göstererek ‘Kayseri Şeker’ olarak alınıyor” diye konuştu.
    Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da, Başkan Büyükkılıç’ın her zaman pancar çiftçisinin yanında olduğuna işaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow