hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle buluştu

    Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle buluştu
    expand

    Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kariyer Günleri kapsamında Somuncu Baba Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kariyer Günleri kapsamında Melikgazi ilçesindeki Somuncu Baba Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu. Öğrencilere yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükkılıç, “Sevgili gençler amacımız sizlerle birlikte olmaktır. Vatanımıza bayrağımıza sahip çıkarak daima hedef ileri diyerek, ileriye doğru önümüze, işimize bakacağız ve inşallah insanlığa hizmet edeceğiz. Biz elhamdülillah sizlere hizmet etmeye çalışan, kimsesizin kimsesi olmaya çalışan, hiç kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, dışlamadan, herkesi bağrımıza basarak, kucaklayarak Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibi olarak gece demeden gündüz demeden koşuyor, koşturuyoruz” diye konuştu.
    Eğitimin önemine değinen Büyükkılıç, “Buradan yabancı dili öğrenerek çıkacaksınız. Buradan yarışta ‘ben de varım’ diyerek çıkacaksınız. Haset ederek değil, başkasının aleyhinde konuşarak değil, yanlış ifadelerle değil daima çalışkanlığımızla, dürüstlüğümüzle, yaşantımızla örnek olarak çıkacaksınız. Bunu yaparsak zaten sorun kalmaz. Siz bir adım daha ileri olacaksınız. Dijitalize bir dönemdeyiz. Sizin gibi sevgili gençlerimizi değişik harflere sığdırmaya çalışanlar var ama siz Teknofest gençliği olmalısınız” ifadelerini kullandı. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow