hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç, Sarız'da muhtarları dinledi, kütüphane açtı

    Başkan Büyükkılıç, Sarızda muhtarları dinledi, kütüphane açtı
    expand

    Başkan Büyükkılıç, Sarız'da muhtarları dinledi, kütüphane açtı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sarız'ı ziyaret ederek, muhtarların taleplerini dinledi, ilçeye kazandırılan kütüphanenin açılışını yaptı.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinin ardından ziyaretlerine Sarız ile devam etti.  Sarız Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Büyükkılıç, daha sonra ilçe muhtarlarının talep ve şikayetlerini düzenlenen toplantıda dinledi. Ziyarette konuşan Başkan Büyükkılıç, "Bizim imkânlarımız sizin imkânlarınız. Sizler olursanız biz oluruz. O açıdan 16 ilçemizi de birbirinden ayrıştırmıyor, bağrımıza basıyoruz. Ama tabi ki şehrimizin en doğusundaki adeta bizim bir bakıma uç beyimiz olan bu bölgedeki siz dostlarımızı da göz ardı edemeyiz, daha da önemsememiz gerektiğinin farkındayız. Onun için yılın başı, ilçelerimize uğrayalım, beklentileri nedir, yaptıklarımız nelerdir, yapamadıklarımızı ya da olur ya ihmâl ettiğimiz bir boyut var mı onu paylaşalım dedik. Değerli muhtarlarımızın görüşlerini alalım, tavsiyelerini alalım. İstekleri varsa inşallah onları da hayata geçirmek için istişare edelim" dedi.
    Başkan Büyükkılıç, daha sonra Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun'da katılımı ile ilçeye yeniden kazandırılan ve 5 bin kitabın yer aldığı kütüphaneyi törenle hizmete açtı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow