hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç'a Ukrayna'da fahri doktora ünvanı verildi

    Başkan Büyükkılıça Ukraynada fahri doktora ünvanı verildi
    expand

    Başkan Büyükkılıç'a Ukrayna'da fahri doktora ünvanı verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ,(DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a Ukrayna’nın Kharkiv şehrinde bulunan devlet üniversitesi tarafından şehir yönetim bilimleri alanında fahri doktora unvanı verildi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, doktorluk unvanlarına bir yenisini daha ekledi. Ukrayna’nın başkenti Kiev’den sonra en büyük ikinci şehri olan Kharkiv’deki devlet üniversitesi Başkan Memduh Büyükkılıç’a fahri doktora unvanı verdi. Fahri doktora unvanını almak üzere Ukrayna’ya giden Başkan Memduh Büyükkılıç, bir dizi ziyaret toplantılara katıldı. Başkan Büyükkılıç’ın Ukrayna ziyaretinin ilk gününde turizmcilerle bir toplantı yapıldı. Ukraynalı turizmcilerle bir araya gelen Başkan Memduh Büyükkılıç, Erciyes ve Kayseri’yi anlatarak, “Kayseri’de Anadolu’nun hoşgörüsünü, Anadolu’nun lezzetlerini, sevgisini ve tarihini görme fırsatı bulacak ve adeta kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz” dedi.
    KHARKİV İLE KARDEŞ ŞEHİR OLUNUYOR
    Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, turizmcilerle yaptığı toplantıda Kharkiv Şehri ile kardeş şehir olunması için çalışmalar yaptıklarını da ifade ederek bu çalışmaların dostlukları daha da geliştireceğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ukrayna’nın alanındaki tek üniversitesi olan Şehir Yönetim Bilimleri Üniversitesi’nde üniversite yönetimi ile de bir araya geldi. Burada Başkan Büyükkılıç’a şehir yönetim bilimleri alanında fahri doktora unvanı verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow