hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Büyükkılıç'tan 'Erciyes' açıklaması

    Başkan Büyükkılıçtan Erciyes açıklaması
    expand

    Başkan Büyükkılıç'tan 'Erciyes' açıklaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes’in 3 bin 400 metre yüksekliğindeki Ottoman bölgesinden yaptığı açıklamada, yapılan çalışmlara değinerek, "İnşallah 2020-2021 sezonu Erciyesimiz için bir başka güzel olacak" dedi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes’te incelemelerde bulundu. 3 bin 400 metre yüksekliğindeki Ottoman bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Büyükkılıç, "Kayak merkezimiz aslında Nisan ayının ortasında olmamıza rağmen halen hizmete hazır; ancak konjonktür gereği kullanamıyoruz. Fakat önümüzdeki sezon için şimdiden hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl sezonumuz uzamıştı; ancak asıl olan sağlık ve asıl olan ülkemizin bu süreçten sosyal mesafeleri koruyarak ve evde kalarak en kısa zamanda kurtulması. Biz de bu anlayış ile belediyemizin sosyal tesislerini ve bu tür hizmetlerini yaklaşık bir aydır noktalamış durumdayız. Bu sürece katkıda bulunmak ve halkımızı korumak, insanlarımızın evde kalmalarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.
    Erciyes'in gelecek sezon hareketli olacağını belirten Büyükkılıç, "Bazen krizler fırsat doğurur. Bu anlayış içerisinde önümüzdeki sezon için çalışmalar yapıyoruz. Kayak severler için muhteşem pistlerin bulunduğu Erciyes'te 'Siyah Parkur' olarak adlandırılan en zor pist bulunuyor ve bu dünya genelinde önemli bir ilgi görüyor. İnşallah 2020-2021 sezonu gerek ülkemiz için gerek Kayseri’miz için gerekse Erciyes’imiz için bir başka güzel olacak” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow